History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Embedded player size:
Embedded player preview:
300x300_1207895
itunes pic
Icon-play-large
ЗАРАБОТУВАЈТЕ НА ИНТЕРНЕТ
Time-length-icon 12m 15s
Plays-icon 6
Icon-like
Publish-date-icon September 10, 2008
Icon-add-to-playlist Add to Playlist
Icon-download-mini Download Episode

Subscribe-itunes-badge
EPISODE DESCRIPTION

СОВЕТИ ЗА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА МАЛИ БИЗНИСИ
Кога треба да престанете да работите на вашата веб страна?
1- Вашата веб страна не е добро дизајнирана.
Луѓето им веруваат на очите повеќе отколку на другите сетила. Ако вашата мала веб страна не е добро дизајнирана, пренатрупана е, со лоши бои и грешки во пишувањето, тие ќе мислат дека и вашата канцеларија или продавница е таква. Технички проблеми од типот на Јава скрипт, бавни страници, непотрбна графика и флеш анимации се исто така фактори за кои треба да се размислува.

2- Вашата веб страна нема нови информации.
Ако сте ставиле стари информации и содржини и ако немате доволно време да ја одржувате со најнови информации, тогаш не оцекувајте дека посетителите ќе веруваат во вашата експертиза. Како ќе им докажете дека вие и вашиот тим немате стари информации исто така? Има милиони веб страни што испорачуваат нови информации секој ден или пак секој час. посетителите не толерираат стари содржини. Ако стигнале до стара и безкорисна содржина тие ќе заминат на страната на вашите конкуренти

3-Не одговарате на вашите емаил пораки редовно и без доцнење.
Ако не им обрнувате доволно внимание на вашите посетители и нивните пораки, тогаш вие најверојатно така се однесувате и со вашиот вистински бизнис и потрошувачи. Одговарањето на пораките би требало да ви биде секојдневна задача. Не се очекува од вас да одговорите на пораките веднаш. Прифатливо е да одговарате на секои 24 или пак 48 саати. Ако доцните со одговорот, тогаш вашите конкуренти ќе успеат да ги привлечат вашите безнадежни посетители што ви испратиле некакво барање за цени пред неколку недели. Дури тие и не добиле, автоматска порака, која потврдува дека ја примиле вашата порака.

COMMENTS
You must be logged in to post a comment.
ABOUT
GO MOBILE
Check us out on mobile! Get the PodOmatic Podcast Player for iOS and Android.
App-store-badge Google-play-badge
x
Embed Code
After customizing your player (optional), copy and paste the embed code above. The code will change based on your selections.
Color:

Size:
300x85
440x85
620x85
Custom
Width: px
Height: 85px

Min. width: 200px


Start playing automatically?
No Yes
Help | Terms | Privacy | Partners | PRO Support
© 2015 PodOmatic, Inc.